zaterdag 18 december 2010

Sneeuw

Vandaag heb ik een date met mijn man.
Eerst zouden we ons nieuwe bed ophalen bij Ikea,deze in elkaar sleutelen en vanmiddag die kleine naar oma en opa brengen zodat wij lekker uit eten kunnen.

Ik heb zo'n voor gevoel dat de dag anders zal gaan verlopen aangezien er een enorm pak sneeuw ligt en er voor vanavond nog een enorm pak voorspeld is.

we hebben een tafel gereserveerd bij koetjes en kalfjes in haarlem maar als het er zo uitziet rijden de treinen geeneens meer later op de dag en valt ons etentje in het water(nou ja zeg maar sneeuw haha)

Dan word het toch de plaatselijke chinees.
Dan pakken we onze moonboots uit de kast en trekken we Hillegom wel in.
Niet zo romantisch maar ja wat doe je er aan?

Dat bed word ook nog lachen...
2 kreupelen die een bed naar boven moeten tillen...nou ik zie het niet gebeuren.
Nog beter gezegd...ik begin er geeneens aan...ik lijk wel gek.
Dan hopen we maar dat hij op voorraad is want volgens de computer hebben ze hem niet meer en volgens de telefoon wel dus wie o wie heeft er gelijk???

Dit soort dingen lopen altijd minder soepel dan gedacht dus ik ben voor bereid.....
De spanning is te snijden hier in huize Higson!!!
.

donderdag 16 december 2010

even napraten

Het is weer prachtig buiten...Er ligt sneeuw en daarom kan het behoorlijk glad zijn.
Maar wat als er geen sneeuw ligt,Je van je werk naar huis fietst en in de veronderstelling bent dat het niet glad is en de bocht een beetje te snel neemt.......en stiekem is het toch glad...??

Nou dan ben je een buil op je hoofd(en hoofdpijn),een buil op je arm,een blauwe plek op je bovenbeen en een klein bezoekje aan de eerste hulp rijker.....

Auw.het lijkt nu 2 dagen later wel alsof er een tractor over me heen gereden is..al mijn spieren doen zeer van die lancering van mijn fiets.
Als ik eenmaal op gang gekomen ben gaat het wel weer maar zo in de ochtend voel ik me echt 100 jaar oud.

Gelukkig was de buil na 1 dag al aardig weggetrokken en werd ik naar huis gestuurd met alleen een wek advies (want op de avond zelf was het alsof ik een tweede hoofd had.)

maar goed..er zijn leukere dingen om over te praten..
Zoals Nathan's bumba verslaving de laatste paar dagen en dan ook zijn nieuwe woord in zijn nog kleine woordeschat.."BUMBA".....

Het kerstbuffet op het werk waar we heerlijk gegeten hebben en alle mama's opgehaald werden door hun kindjes zodat iedereen ze even kon bewonderen...
Jammer genoeg was het enige dat Nathan nog een lach kon bezorgen die teramisu aan het einde..hahaha...verder was het brullen met dikke tranen.

.....dat papa en mama eindelijk naar de zolder gaan verhuizen en zaterdag een nieuw bed krijgen....Eindelijk ruimte voor onszelf(nee er komt voorlopig nog geen tweede!)

Ja dit jaar was een geweldig jaar(op die val na dan) en ik kijk al uit naar het volgende....

donderdag 2 december 2010

koud


Oooooohhhhh brrrrr wat is het toch koud!!!!!

Het word bij mij in huis de laatste paar dagen niet warmer dan 19 graden.....

Mijn verwarming werk niet zoals het hoort dus Michael gaat morgen aan de bak want dit is gewoon niet leuk meer.

Die kleine heeft ijshandjes en voetjes(ik ook trouwens).
het mannetje is helemaal niet in zijn hum natuurlijk(al zou je dat op deze foto niet zeggen hahaaha) want het is gewoon onbehagelijk hier.
En dan nog naar buiten moeten en 's avonds laat nog naar huis vanuit werk..brrrrrr natuurlijk is het dan op zijn koudst....lekker op het perron staan verkleumen.
Niet echt lekker,van mij hoeft dit niet.

kom je dan nog thuis in een warm huis dan is dat nog een warm welkom maar helaas......ook dat gaat niet door.
Morgen als Michael aan de verwarming gaat werken dan ga ik maar naar mijn moeder met die kleine want dan moet de verwarming helemaal uit.
dan is het hier in no time 15 graden in huis.......

Hopelijk zitten we het weekend weer warm!koud!